Let's celebrate

YOUR LOVE!

Laten we liefhebben!

Documentair trouwfotagrafie

LIEFDES VERHALEN VOOR HET LEVEN

Soms zou je de tijd willen laten stilzetten. Nog langer genieten van het hier en nu, wij willen je daar graag bij helpen.

 

Door middel van fotografie zetten wij die tijd bij jou stil en leggen we de momenten vast op een tijdloze en verhalende manier. We zijn altijd opzoek naar emoties, de puurste gebeurtenissen en ondertussen ook naar het mooiste licht of de beste hoek. Door de combinatie van foto’s die emotie bij je oproepen en foto’s waar je naar wilt blijven kijken krijgen jullie als bruidspaar een liefdes verhaal voor het leven.

Let's celebrate
YOUR LOVE!

Wij zijn geïnspireerd en worden gemotiveerd door de liefde. Grote liefdesverhalen of kleine intieme momenten. Ze zijn zo belangrijk om te blijven herinneren en de verhalen door te vertellen. De momenten die in je hart staan geschreven kunnen herbeleven door middel van een fotoreportage is van onschatbare waarde.

Lieve

woorden

NAOMI & WILLIAM

We hebben aandachtig de foto’s bekeken en eigenlijk hebben we er geen woorden voor. Het enige waar we op kunnen komen is GEWELDIG!!!!! Wat zijn wij blij dat we jullie hebben gekozen voor ons huwelijk. Jullie zijn echt een dreamteam en voelen ons volledig aan. Precies hoe we het ons voor hadden gesteld. Echt TOP TOP TOP! Jullie zijn professioneel met een warm randje. De kwaliteit van jullie fotografie is echt heeel hoog! Vergis jullie niet de waarde van jullie op onze dag was oneindig veel.

NATASHA & PONTUS

Amber and Famke are brilliant photographers. They're so kind and lovely, and their pictures are incredible and beautifully edited. They're real professionals, we hardly noticed them on our wedding day which is how it should be and this way they managed to get lots of candid photos. Prior to the wedding we had lots of contact with them and they responded fast. We couldn't recommend them enough! We've incredibly thankful for the amazing pictures to have as a memory of our special day.

MARLOES

De liefste meiden met de allermooiste foto’s. Tijdens de shoot voel je je op je gemak en weet je al dat het mooi gaat worden. Als je de foto’s daarna ontvangt zijn nóg mooier dan je dacht.Goed met portretten, maar ook spontane foto’s van alle kanten, omdat de meiden met z’n tweeën zijn. We hebben prachtige herinneringen gemaakt met de familieshoot. Kortom: aan iedereen aan te raden. Superkwaliteit, hele fijn communicatie, creativiteit, gewoon alles wat je wil! De mooiste foto’s maken zij, als je het mij vraagt!

CHANTAL & RUBEN

De meiden van Veel Liefs Fotografie zijn de hele dag aanwezig geweest om onze bruiloft vast te leggen. Van de eerste kennismaking tot het afleveren van het prachtige fotoalbum, alles was perfect geregeld en goed gecommuniceerd! Door hun enthousiasme en open houding voelde we ons erg op ons gemak tijdens de fotoshoot Alle kleine details zijn op de gevoelige plaat vastgelegd, iets wat wij heel erg koesteren aan onze dag.We zouden ze aan iedereen aanbevelen!

twee vriendinnen die samen op hun zeventiende het avontuur aangingen, Samen zijn gegroeid en nu elkaar versterken.

 

Beiden zijn we zo dol op het leren kennen en vastleggen van jouw verhaal. daarom leek het ons wel zo eerlijk dat we ons zelf ook voorstellen, lees je mee?